Close

DIJOUS, 26 D’OCTUBRE DE 2023

El fet que el Sol i Mart facin conjunció en el cel durant dies i dies serà una notícia important dins del panorama que ens ocupa, tant en l’àmbit mundial com en el personal, ja que aquesta conjunció ens voldrà donar molta guerra, tant en el signe d’Escorpió com en el de Sagitari, signe a on també es produirà en el seu moment.

Però, sobretot en el signe d’Escorpió, a on Mart té un dels seus domicilis, és quan es farà notar més, ja que Mart tindrà ganes de demostrar tota la seva agressivitat i capacitat d’actuació i el Sol hi afegirà la voluntat de decidir i de tirar endavant.

Preparem-nos, doncs, una mica més, tot buscant-nos escuts protectors, no sigui que ens agafi una llança o una paraula maldita i en puguem sortir malparats.

Aquesta conjunció astral durarà fins el proper 14 de desembre, així que tindrem al Sol i a Mart per estona. Comença la tardor més calenta.

Posició de la Lluna: a Peixos. A ñes 12 hores i 2 minuts entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad