Close

DIJOUS, 26 DE MARÇ DE 2020

La Lluna d’avui seguirà avançant pel signe d’Àries i això representarà que seguirem tenint empenta i, com que a més a més aquesta Lluna ja creixerà una mica més, ens sentirem disposats a expandir-nos i a agafar amplada, tal i com ho farà el nostre satèl·lit.

Però, donat que la Lluna és la minutera d’aquest gran rellotge còsmic que tenim al cel, seguirà marcant l’hora de manera ben diligent i a la que avanci el dia entrarà en el signe de Taure i farà més forts els llaços que la uneixen amb el planeta Urà, també en aquest signe.

La Lluna a Taure és una lluna molt plàcida i agraïda, que ens pot aportar serenitat, però el fet que s’ajunti amb Urà, que és el planeta dels imprevistos, ens farà sobresaltar una mica més.

Estiguem, doncs, disposats per obrir-nos a les novetats i fins i tot a allò que no esperàvem o que no havíem previst, que així tot rutllarà en la mateixa direcció. Aquesta lluna reforçarà l’efecte dilapidador d’Urà sobre Taure, la matèria, i podria ser que estiguéssim més gastadors o més disposats a tirar la casa per la finestra. Calma, fem que aquesta conjunció Lluna-Urà no ens revolucioni més del compte!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad