Close

DIJOUS, 26 DE MAIG DE 2022

Avui s’ajuntaran en el signe d’Àries, Mart i Júpiter per un cantó, a començaments del signe, i la Lluna i Venus, per l’altra cantó, a finals del signe, tot donant un gran protagonisme a aquest apartat zodiacal.

I serà lògic que amb tanta dominància d’aquest signe de primavera ens sentim més il·lusionats i més entregades i entregats, disposats per sobre de tot a tirar endavant pesi a qui pesi i costi el que costi, que la vida segueix i hem de continuar obrint portes que encara estan per obrir i trepitjant camins que encara no hem trepitjat, que ser pioners és una activitat atrevida, però que també és necessària.

Aprofitem, doncs, tot aquest influx vital que el cel ens regala i celebrem totes les oportunitats que se’ns presentin, que les ocasions s’han d’agafar al vol.

Posició de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad