Close

DIJOUS, 26 DE GENER DE 2023

Avui, i com si fos una alenada de primavera, ens sentirem estimulades i estimulats per un alè diferent, que es manifestarà clarament dins de la fredor d’aquest pic de l’hivern que ara ens ocupa. I així, seguint les consignes d’aquest esperit del moment que sempre s’acaba fent present, ens adonarem que posar iniciatives i alegria a la nostra vida serà una bona proposta que cal que reconsiderem i que no hem de deixar al marge.

I és que aquesta meravellosa conjunció de Júpiter i la Lluna en el signe d’Àries ens posicionarà amb il·lusió davant de les novetats i tindrem ganes de fer un pas endavant, encara que ens rodegin els precipicis. I sí, hem de ser prudents, però tampoc podem immobilitzar-nos amb qualsevol excusa.

Tirem endavant, dins de la natural prudència que sempre ens ha d’acompanyar, i celebrem el dia.

Posició de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad