Close

DIJOUS, 26 D’AGOST DE 2021

En aquests moments, Urà a Taure i Plutó a Capricorn enviaran les seves lluminositats en direcció a Mart a Verge i, així, gairebé conformant un triangle de terra de bones vibracions, els tres astres uniran els seus influxos i ens voldran pràctics i resolutius. Com si ara tot allò que toquéssim es convertís en productiu (Mart), posseís un alt grau de creativitat ( Urà) i a sobre fóssim capaços de profunditzar del tot (Plutó) en l’objecte del nostre estudi o de la nostra atenció.

Doncs, aclarim horitzons, tot aprofitant l’estada de la Lluna a Àries, i sapiguem obrir nous camins, sobretot en el camp que tinguem més proper, aquell en el qual treballem i del qual en vulguem obtenir tots els fruits.

Aprofitem la jornada i traguem-li el millor suc.

Estat de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad