Close

DIJOUS, 25 DE GENER DE 2024

Ben a punt d’arribar a les 7 de la tarda, avui el Sol i la Lluna, des d’Aquari i des de Lleó respectivament, es miraran des de la passió i amb tot l’amor del món es buscaran l’un a l’altre com fan durant cada pleniluni.

Però, per aquesta vegada, el planeta Plutó, ben acabat d’arribar al signe d’Aquari, farà una important conjunció amb el Sol i una oposició també ben notòria amb la Lluna i, així, avui tindrem ben assegurades les vivències fortes, les més impressionants, perquè el fet que hi hagi lluna plena ens esverarà i encara més amb la influència de Plutó a tocar del Sol.

Aprofitem la conjuntura per a tenir les converses més fortes, aquelles que teníem guardades en un calaix esperant el moment per mostrar-les. Pensem que el pleniluni tot ho acaba destapant.

Posició de la Lluna: a Cranc. A les 8 hores i 37 minuts entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad