Close

DIJOUS, 25 DE FEBRER DE 2021

Avui el planeta Venus arribarà al signe de peixos, des d’on seguirà el seu idil·li amb el gran astre, i des d’on ens predisposarà a experimentar uns sentiments molt àlgids, plens de tendresa i de tota mena de riqueses emocionals i així el Sol es sentirà més condescendent i es contagiarà de tota aquesta moguda.

Urà, per la seva part, enviarà un sextil exacte a aquest mateix Sol a Peixos i això ens proporcionarà a tots plegats d’un sentit de l’oportunitat que serà important i que caldrà tenir en consideració.

Però, per un altra cantó, la Lluna, ja instal·lada en el signe de Lleó, li enviarà una quadratura o mala mirada a Urà a Taure, i farà exactament tres oposicions amb Saturn, Mercuri i Júpiter en el signe d’Aquari, i entre ella i ells conformaran un triangle de tenses vibracions que, lluny de fer-nos ensopir, ens donarà forces per a defensar les nostres opinions més aferrissades i més enèrgiques. I dir el que pensem i sentim amb tota vehemència ens donarà ales i farà que la nostra realitat agafi una altra perspectiva. Busquem una mica d’alçada i contemplem el panorama!

Estat de la Lluna: a Lleó

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad