Close

DIJOUS, 24 DE FEBRER DE 2022

Com per compensar la possible eufòria de la conjunció del Sol amb Júpiter a Peixos, avui el cel inaugurarà la unió de Mercuri i Saturn en el signe d’Aquari i aquesta nova conjunció durarà fins el 8 de març i culminarà uns dies abans, exactament el dia 2.

I si el Sol i Júpiter tenen una alegria totalment expansiva quan s’uneixen, la unió de Mercuri i Saturn ens farà posar unes ulleres bastant més fosques i ens voldrà prudents.

Però, aquesta mateixa conjunció pot resultar perfecta per a analitzar rigorosament algunes de les nostres idees i substituir-les per algunes de millors, sempre que s’adaptin a la coherència pròpia d’Aquari i de la seva visió de futur.

I amb l’optimisme del Sol i Júpiter, siguem també ben estrictes, com Mercuri i Saturn, i fem una bona tria de tot allò que volem relegar, que així ampliarem positivament els nostres interessos i haurem transformat en positiu una realitat que podria resultar més negativa.

Posició de la Lluna: a Sagitari

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad