Close

DIJOUS, 24 DE DESEMBRE DE 2020

Com si el cel ho sàpigues, avui el Sol i la Lluna es voldran posar d’acord per donar-nos un bon dia i fer que l’inici d’aquestes festes comenci amb bon peu. I així, amb Mercuri al costat del Sol i Urà prop de la Lluna, avui els astres estendran els seus millors llaços, els del trígon, entre ells i això ens proporcionarà un sentiment de serenitat important, com si ara comprenguéssim les coses una mica més o no ens inquietessin tant. Però, a part que les bones relacions entre els grans astres sempre són un punt i apart especialment positiu, també caldrà que tinguem en compte que, a mesura que avanci el dia, el fet que la Lluna s’acosti a Urà ens podrà donar un toc o un plus d’excitació, que valdrà la pena que canalitzem ben amorosament. Doncs, vinga, estiguem alertes i col·loquem nosaltres també les nostres antenes, com les d’Urà i la Lluna, tot intentant fer-nos amb aquest esperit de Nadal que ja està aquí i que, per poc que estiguem atentes i atents, arribarà a nosaltres una vegada més, sobretot si ens concentrem en viure aquest moment des del rigor i l’austeritat, des de la gravetat i l’espiritualitat pròpies d’aquests dies de finals de desembre, durant els quals el Sol continua ‘aturat’ –Solstici- i, per tant, encara podem respirar més a fons i escoltar tots el batec, els que provenen de l’univers i els que ressonen a dintre nostre.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad