Close

DIJOUS, 23 DE SETEMBRE DE 2021

Tot i que avui el Sol ja rodarà de manera pacífica pel signe de Balança, per on també circularan Mart i Mercuri, en aquests moments el planeta Venus, des d’Escorpió, s’oposarà de manera exacte i amb totes les seves forces, amb el planeta Urà en el signe de Taure i és ben possible que notem tota la virulència que pot tenir aquesta oposició, ja que Venus té sempre un comportament amorós, però si rep aspectes inharmònics d’Urà la cosa es pot complicar, ja que Urà busca la llibertat i no necessita cap tipus de dependència, encara que sigui buscada o ben escollida.

En aquest sentit, aquest és un aspecte trencador, que ens pot portar a trencar relacions o a no buscar el consens, i fins i tot a tenir comportaments bruscos i inesperats, que ens sorprenguin del tot. De totes maneres, hi ha molta ocupació astral a Balança com perquè les coses arribin massa lluny o es vulgui trencar la baralla. Però, avui podem viure alguns intents de ruptura, encara que la sang no arribi al riu, però que serveixin per a demostrar a l’altra qui és el que mana o què és el que compte i fins a on es pot arribar.

Estat de la Lluna: a Àries. A les 14 hores i 38 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad