Close

DIJOUS, 23 DE MARÇ DE 2023

Avui serà un dia històric, entre altres coses, perquè el planeta Plutó entrarà en el signe d’Aquari i feia uns 225 que no transitava per aquest signe, tot i que llavors aquests petit planeta encara no s’havia descobert.

La qüestió, però, és que precisament avui donarà un pas més i s’estarà en aquest signe de futur fins el proper 10 de juny, per després, tornar a Capricorn per la resta de l’any. Per al 2024 ja s’instal·larà del tot en Aquari, tret d’alguns dies que encara estarà en el signe anterior.

En conseqüència, podem dir que vénen canvis molt importants que incidiran en molts camps i principalment ho faran en les disciplines més humanistes, però també en les ciències de futur. La informàtica i les xarxes socials es transformaran i seran moltes les societats i les corporacions que entraran en crisi.

Comença un avenir que serà diferent! I saber cap a on giren els astres ens ho farà més fàcil!

Posició de la Lluna: a Àries. A las 19 hores i 42 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIJOUS, 23 DE MARÇ DE 2023

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad