Close

DIJOUS, 23 DE GENER DE 2020

Sortint dels braços de Júpiter, avui la Lluna anirà a la recerca de Saturn (i de Plutó), i tot això es desenvoluparà en un mateix territori, el de Capricorn. Però, al separar-se del més gran dels planetes per anar a parar als braços del planeta dels anells la Lluna no en sortirà ben parada. Perquè la tolerància que es desprèn de Júpiter no és la mateixa que emana de Saturn i així aquesta dama del cel, que és la Lluna, a la que avanci el dia, acabarà fent mala cara. I és que també un cop al mes, la conjunció de la Lluna amb Saturn ens vol posar pesarosos i fins i tot tristots, que Saturn sempre estableix els seus límits i no deixa passar a aquells o aquelles que es volen extralimitar. Però, si n’estem advertits, ens podrem agafar millor aquesta influència.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad