Close

DIJOUS, 23 DE DESEMBRE DE 2021

Mentre el Sol segueix implacable el seu trànsit pel signe de Capricorn, des d’on ens vol austers i rigorosos, avui la Lluna, des del signe de Lleó, ens voldrà més festius i ens farà adonar de que les festes del Nadal estan ja a la cantonada i que caldrà tenir-ho en compte.

I malgrat el contrast de visions, perquè el Sol mirarà cap a una banda i la Lluna cap a l’altra, nosaltres ens haurem de posicionar per tal d’organitzar-nos positivament. I si ho analitzem a fons, ens adonarem que totes les postures són necessàries, ja que prendre’ns les coses seriosament és important, però intentar relaxar-nos davant dels possibles problemes també ho és.

I avui el cel ens ajudarà en aquestes dues direccions.

Estat de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad