Close

DIJOUS, 22 D’OCTUBRE DE 2020

Mentrestant el Sol recorre els últims graus del signe de Balança, tot acomiadant-se de les idees de pau i de consens, i sense oblidar la justícia, la Lluna d’avui ja s’endinsarà en els territoris de Capricorn, tot anant a l’encontre dels planetes que han hivernat allí: Júpiter, Plutó i Saturn. També la Lluna protagonitzarà una de les seves últimes conjuncions amb tots aquests planetes a Capricorn, ja que quan arribi el desembre el panorama astral ja serà tot un altre.

Però, durant el dia d’avui, encara podrem gaudir d’aquest tramat astral propi d’aquest moment i, tot dient-li adéu al Sol a Balança, ens podrem confabular amb la múltiple conjunció que hi haurà a Capricorn. I si ens arriba la nostàlgia, no la tinguem molt en compte, perquè serà lògic que amb aquesta configuració astral ens sentim arrossegats i arrossegades per aquest sentiment d’absència i aquesta peculiar tristor. Però, Balança i Capricorn també són signes d’iniciativa i de posicionament i estarà bé que ens plantem amb força davant de les expectatives que tinguem més a la vora. Aprofitem el creixement de la Lluna per tirar endavant amb tota la nostra resolució.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad