Close

DIJOUS, 21 DE SETEMBRE DE 2023

Avui la Lluna, des de Sagitari, farà quadratura amb Mercuri en el signe de la Verge i el resultat ens podrà quedar molt clar, ja que aquest aspecte del cel entre la Lluna i el planeta més veloç ens pot col·locar en algun tipus de cruïlla, davant de la qual no sapiguem cap a on tirar.

Però, no ens ofusquem i seguim endavant amb les nostres millors idees, que Mercuri, des d’un dels seus domicilis, en aquest cas el de Verge, ens farà inspeccionar-ho tot, observar-ho i treure’n conclusions. I la Lluna des de Sagitari ens voldrà sincers i expeditius, resoltes i resolts a dir la veritat i a expressar-nos amb força.

Però, les dues postures es faran patents i podria ser que ens sentíssim frenats per un cantó i estimulats per l’altra. Però, si anem a poc a poc no ens equivocarem.

Posició de la Lluna: a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad