Close

DIJOUS, 20 D’OCTUBRE DE 2021

Avui el Sol i la Lluna, des dels últims graus del signe de Balança i de Lleó respectivament, es miraran amb bons ulls i es tiraran algunes floretes, que l’estada del Sol a Balança sempre ens vol conciliadors i el pas de la Lluna per Lleó ens fa més alegres i divertits.

I així, amb aquesta bona entesa de les dues lluminàries, nosaltres també ens sentirem disposades i disposats a mirar les coses positivament, que encara que al cel també hi hagi aspectes inharmònics, en aquests moments guanyen els que són més harmònics i, en conseqüència, nosaltres també ens hem de deixar portar per aquest esperit del moment que es desprèn del cel de cada jornada.

I sobretot durant el matí i part de la tarda estaria bé que busquéssim la nostra millor expansió.

Posició de la Lluna: a Lleó. A les 18 hores i 26 minuts entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad