Close

DIJOUS, 20 DE MAIG DE 2021

Avui mateix, encara que sigui cap al tard, el Sol arribarà al signe de Bessons, exactament a les 21 hores i 37 minuts (hora de BCN) i, per tant, avui inaugurarem una nova etapa dins d’aquesta cicle natural de l’any i que compta amb 12 mesos o apartats zodiacals. I, així, al donar la benvinguda a la nova estada del Sol en el signe de Bessons, instaurarem també un període de comunicació que es farà notori i que ens portarà a desdramatitzar la realitat una vegada més, com sempre que arriba aquest període.

I donades les circumstàncies serioses en les quals hem estat ficats tots plegats durant tant de temps, gairebé ens agradarà qualificar-ho tot de més relatiu i pensar que ‘qui dia passa, any empeny’.

Aprofitem, doncs, aquest període per tal de relaxar-nos una mica més i pensar que vindran dies millors, amb el proper trígon del Sol amb Saturn, durant els quals aconseguirem molts objectius.

Però, de moment, diguem-li adéu a aquest últim dia del Sol a Taure.

Esta de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad