Close

DIJOUS, 20 DE GENER DE 2022

Avui mateix, de matinada, exactament a les 3 hores i 39 minuts, (hora catalana), el Sol donarà un pas més i s’endinsarà en el signe d’Aquari, des d’on ens convidarà a viure aquest pic de l’hivern que, afortunadament, ens arriba cada any i que ens recorda el desbordament de les aigües que vivien els pobles de l’antiguitat.

Potser per tot això, el signe d’Aquari, que també es podria anomenar com el de l’Aiguader, és a dir, el que dona de beure, ens farà rumiar en relació a quines són les coses que volem aportar a la comunitat, sense oblidar els sentiments d’amistat i aquesta sociabilitat plena de bones intencions, que és un tema especialment arrelat en aquest signe.

Tenim, per tant, tot un període de 30 dies -també podríem parlar d’un mes- que és exactament el mateix còmput però amb nom diferent, per a pensar en clau de futur i de generositat.

Fem d’aquest període una etapa d’expansió ben positiva!

Posició de la Lluna: a Lleó. A les 15 hores i 2 minuts entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad