Close

DIJOUS, 20 DE FEBRER DE 2020

Avui la Lluna continuarà transitant per les terres de Capricorn, juntament amb Mart i Júpiter, i sobretot amb Saturn i Plutó, amb qui formarà una triple conjunció. I com que les naturaleses de Saturn i Plutó són unes i la de la Lluna és bastant diferent, el resultat pot ser un important grau d’insatisfacció, ja que les lluminositats de les lluna s’enfosquiran al costat de les de Saturn i de Plutó i així nosaltres també podríem estar de ‘mala lluna’ i posar mala cara, o com a mínim, tindrem ganes de mostrar-nos molt exigents. Cal saber, però, que a vegades, són les pors les encarregades de fer-nos més severs i més inflexibles i aquestes conjuncions planetàries no són gaire de bons auspicis. Però, com que a tot se li pot buscar el remei i, a més, hi haurà poca lluna al cel i es veurà de matinada, busquem altres lluminositats en les nostres particulars circumstàncies i il·luminem-nos positivament. Que nosaltres estem per sobre de les circumstàncies astrals!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad