Close

DIJOUS, 2 DE NOVEMBRE DE 2023

L’arribada de la Lluna al signe de Cranc organitzarà al cel un parell de bons enllaços  amb el Sol a Escorpió i amb Saturn a Peixos, gairebé com si formessin un altre triangle de bones vibracions i això, lògicament, serà una bona contrapartida per a totes i tots nosaltres.

Però, és que, a més a més, estarà molt bé que tant el Sol com la Lluna, igual que Saturn, tots ells en signes d’aigua, s’uneixin tan positivament, perquè així Saturn donarà estabilitat a les nostres emocions i iniciarà un recorregut energètic que repercutirà en la Lluna i després la Lluna farà el mateix amb el Sol.

Aquesta serà una baula, o una cadena, que ens ajudarà a entendre-ho tot una mica més. Mirem, doncs, en la direcció més coherent, aquella que ens porti cap a un mateix rumb.

Posició de la Lluna: a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad