Close

DIJOUS, 2 DE JULIOL DE 2020

Avui Venus i la Lluna, des de Bessons i des de Sagitari, es miraran des de la distància, des dels 180 graus, i de la seva clara oposició entre les forces que cadascú representa en sortiran moltes propostes i totes apuntaran en direcció a la comunicació i a la sinceritat.

Doncs, tirem endavant i comuniquem-nos, que ho podem fer de moltes maneres i la majoria podran ser positives. Però tampoc no cal que siguem més sincers del necessari, que totes les coses es poden dir amb gràcia i no cal que les deixem anar sense pensar-nos-ho una mica, que un altra dia sí que ho podrem fer, però avui encara estem sota els efectes de la conjunció Sol-Mercuri a Cranc que ens vol tan irreflexius.

Però, buidar el pap i fer-ho amb una certa moderació i amb esperit positiu (Venus) ens afavorirà, que aquesta Lluna a Sagitari es deleix per dir-ho tot i fer-ho des de la veritat. Per tant, valdrà més que avui no preguntem als altres la seva opinió, a menys que la vulguem rebre, neta i despullada, com una nova Venus que neixi dins dels focs clars i veritables de Sagitari. Però, pensant-ho bé, potser així ens direm algunes coses que teníem pensades des de fa temps i que les teníem en remull. Ara el foc d’aquesta Lluna les materialitzarà!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad