Close

DIJOUS, 2 DE DESEMBRE DE 2021

Avui la Lluna, des del signe d’Escorpió, enviarà les seves lluminositats decreixents en direcció a Saturn a Aquari i a Urà a Taure i el resultat serà un nou triangle astral que, per aquesta vegada, tindrà vibracions inharmòniques i que ens predisposarà una mica a estar de mala lluna o a reaccionar a la que salta, tot i que al mateix temps també tindrem ganes d’aturar-nos per a reflexionar en la presa de la nostra decisió.

La qüestió, però, és que aquesta Lluna a Escorpió, que sempre va a fons i que sempre té gana d’emocions fortes, ens embarcarà per camins desconeguts, a on podrem investigar i exercir tota la nostra curiositat més arrelada.

Aquesta pot ser una bona manera de canalitzar l’excés d’energies d’aquesta Lluna que tendeix a estar insatisfeta.

Estat de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad