Close

DIJOUS, 19 DE MAIG DE 2022

Les conjuncions al cel continuen produint-se i, així, ja fa uns dies que dura, aquesta important unió planetària entre Mart, encara a Peixos i en conjunció amb Neptú, amb Júpiter a Àries, la qual cosa origina una triple conjunció entre el signe de Peixos i el d’Àries i entre aquests tres planetes.

Però, el fet que Mart i Júpiter estiguin juntets, encara que sigui en signes diferents, és una mostra significativa de que s’acosten temps de decisions, que ara no es faran efectives, però que estan acostant-se, ja que el 25 de maig es produirà l’entrada de Mart a Àries i la seva imminent conjunció amb Júpiter en aquest signe.

Agafem-nos uns dies de possible descans, i pensem que aviat estarem molt més en marxa, disposats a obrir nous camins i trepitjar nous territoris.

Posició de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad