Close

DIJOUS, 19 DE GENER DE 2023

En aquests moments, les conjuncions del cel van fortes i així tenim que el Sol i Plutó a Capricorn estan encara molt junts, a un sol grau de distància, i Venus i Saturn a Aquari porten camí de la seva fusió total i això es farà ben patent avui i durant els dies que seguiran. I també s’ha produït durant els dies que ens han precedit.

I si el cel no està per gaire bromes, nosaltres tampoc ho estarem, ja que ens prendrem les coses amb el rigor suficient com per no desvariejar o tractar de no equivocar-nos.

Sigui com sigui, fer-nos plantejaments ben seriosos ens serà profitós i ens servirà per a posicionar-nos degudament, i encara més ara que el planeta Mercuri ja s’ho posat directe i les coses s’acceleraran. Prenguem aquelles postures o actituds que siguin més útils i que ens donin una visió ben àmplia: la que vagi des del passat (Capricorn) al futur (Aquari).

Posició de la Lluna: a Sagitari. A les 20 hores i 12 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad