Close

DIJOUS, 18 DE MARÇ DE 2021

Si ens posem sota l’influx d’aquest moment, amb el Sol a Peixos i la Lluna a Taure, ens adonarem que avui, com sempre que aquests dos signes es posen d’acord, brillarà en el cel, i també a dintre nostre, una bona harmonia que resultarà especialment reconfortant, I així, ens adonarem, per poc que ens hi vulguem fixar, que a la sensibilitat de Peixos s’hi afegirà la fortalesa i l’estabilitat de Taure i el resultat serà especialment reconfortant, perquè sumant aquestes dues influències, Peixos s’encomanarà de l’alegria sensorial de Taure i Taure comprendrà  la gran empatia pròpia del signe de Peixos i, en conseqüència, tot es farà més flexible i més agradable i es suavitzaran molt contorns, com sempre que es llimen les fletxes més enverinades.

Però, fem o no fem Feng Shui a la nostra vida, avui ens podrem emmotllar a aquestes bones influències del moment, que ens donaran sort i bones vibracions.

Aprofitem aquest dia i diguem-li al cel que el mirem amb gratitud.

Estat de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad