Close

DIJOUS, 18 DE JUNY DE 2020

Avui al planeta Mercuri s’ha posat retrògrad en el signe de Cranc i romandrà en aquesta posició fins el proper 11 de juliol, és a dir, que es mantindrà anant en contra direcció un total de 24 dies, i això farà que totes les coses es retardin, entre altres coses, perquè durant tots els dies en què aquest moviment es produirà, tendirem a mirar cap enrere i no enfocarem la realitat com ho hauríem de fer, que és mirant endavant, en la direcció del futur. I al tractar-se de Mercuri a Cranc, encara resultarà molt més fàcil girar la vista en direcció al passat i sentir una vella nostàlgia, com sempre que arriben aquests dies de finals de primavera i s’olora ja la proximitat de l’estiu.

Serà qüestió, doncs, de no recrear-nos amb velles nostàlgies, si és que ens poden fer mal, però sí que ho podem fer si ens donen caliu i ens fan recordar fets inoblidables, que ens enorgulleix tornar a reviure. Sigui com sigui, serà important tenir en compte aquest estat del cel i així no ens sorprendrà tant que tot es retardi, o que algunes coses s’aturin, precisament aquelles que tenen més moviment, com transports, mitjans o gestions de les quals estem esperant resultats.

Agafem-nos-ho bé, com si tornéssim a estar de ‘vacances’ o ens haguéssim de donar un parèntesi necessari i reparador. Tinguem paciència i tot rutllarà millor!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIJOUS, 18 DE JUNY DE 2020

    1. Cada día tiene su propia atmósfera, Montse, por eso va bien saber por donde van los astros. Y entonces todo se vuelve más ligero. Gracias por leerme!

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad