Close

DIJOUS, 18 DE GENER DE 2024

Avui, la Lluna i Júpiter en conjunció en el signe  de Taure, faran un bonic trígon amb Mercuri i Mart en el signe de Capricorn, i aquesta serà una bona injecció d’optimisme i d’energia que caldrà tenir en consideració, ja que ens afavorirà i ens posarà en marxa, encara que no vulguem.

Gaudim, doncs, de tot el que tinguem i no busquem gaire més, que segur que moltes de les coses que ja tenim podem ser un motiu d’alegria i de complaença i, per tant, celebrem, les nostres possessions de la mateixa manera en què avui ho sabran fer la Lluna i Júpiter en el signe de Taure.

Mirem-nos les mans, com ho sap fer un nen molt petit, i pensem que tenim la sort de que siguin nostres i de que amb elles podem tenir el món a l’abast. O,. com a mínim, fem-nos les millors reflexions, les més positives.

Posició de la Lluna: a Àries. A les 9 hores i 12 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad