Close

DIJOUS, 18 DE FEBRER DE 2021

Avui mateix, sense tenir més espera, el Sol arribarà al signe de Peixos, exactament a les 11 hores i 44 minuts (hora catalana) i per tant, una vegada més, ens submergirem en les aigües del sentiment d’aquest signe que és l’últim de la roda zodiacal, però que podria ser-ne el primer quant a riquesa emocional i sensibilitat.

I així, de mica en mica, sense adonar-nos del tot, anirem observant la realitat amb uns altres ulls, com si ara les coses agafessin nous contorns i tot es deformés –com l’efecte de la reflexió de la llum dins de l’aigua- a causa d’aquesta mirada emocional que tot ho transforma.

Aprofitem, doncs, el moment, i compadim-nos d’aquells i aquelles que ens envolten i fins i tot de nosaltres mateixos –una activitat molt pròpia de Peixos- per tal de veure la realitat des d’una nova perspectiva que ens farà molt més clarividents. I llavors, davant nostre, tot agafarà nous tints i es difuminarà lentament, amb la inèrcia pròpia de tot allò que ens porta als altres i que busca la unió indissoluble.

Tenim tot un mes, o els trenta dies o trenta graus del signe, per fer-nos amb aquests sentiments amb els quals ens resultarà necessari tornar a connectar-nos. Temps tindrem per tornar-nos més exigents.

Estada de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad