Close

DIJOUS, 17 DE NOVEMBRE DE 2022

Mentre el cel fa desfent les seves quadratures més fortes i nosaltres ens anem relaxant de mica en mica, Mercuri i Venus hauran acabat d’ingressar en el signe de Sagitari, des d’on ens animaran a celebrar la veritat i fins i tot a dir-la, sobretot si ens la pregunten o tenim ganes d’expressar tot allò que ens omple i que ens fa conscients.

I el fet que aquests dos planetes ja transitin per aquest signe de finals de tardor serà tot un símptoma de que haurem de mirar cap endavant i començar a buscar les millors clarors, que el dia seguirà enfosquint-se i també nosaltres ens podrem contagiar d’aquesta falta de llum que ens pot portar al desànim o a la incertesa.

Però, Sagitari voldrà seguir estimulant-nos de valent, tot recordant-nos tots els valors que podem arribar a tenir ben a dintre nostre.

Ara ens serà més fàcil sincerar-nos i fins i tot desinhibir-nos, com que si no ens importés gaire el que arribin a pensar els altres. Però, al tractar-se d’una conjunció de Mercuri i Venus encara estarem ben afectuoses i afectuosos.

Mercuri estarà a Sagitari fins el 6 de desembre i Venus fins el dia 9.

Posició de la Lluna: a Lleó. A les 2 hores i 4 minuts entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad