Close

DIJOUS, 17 DE MARÇ DE 2022

Avui el planeta Urà, des del signe de Taure, enviarà les seves lluminositats en direcció a la Lluna en el signe de la Verge i també a Mercuri, Júpiter i Neptú en el signe de Peixos i tot això conformarà al cel un petit triangle que resultarà molt efectiu, ja que malgrat les oposicions que es produiran entre la Lluna i els  tres planetes de Peixos, Urà ens omplirà d’oportunitats i si superem les crítiques i les observacions, sempre tan incisives i discriminatòries, d’aquesta Lluna en el signe de la Verge, ens adonarem que a vegades cal filar ben prim, però que fer-ho també pot tenir les seves recompenses.

Avui tocarem una mica més de peus a terra i això sempre serà d’agrair, que fa dies que el cel ens vol molt enlairats i trepitjar la realitat resultarà decisiu, ja que així enllestirem molts dels nostres projectes.

Posició de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad