Close

DIJOUS, 17 DE JUNY DE 2021

Avui es tornarà a formar al cel un gran triangle de confusió que ens farà extraviar, o almenys ho pretendrà, però, al qual nosaltres no hem de fer-li cas, o almenys tot el que cas que el cel voldria, que a la volta de dalt hi ha molts traçats, però som nosaltres els que hem de continuar decidint.

Però, per si de cas, bo serà saber que avui els astres ens voldran minuciosos i es voldran fer perdre en els detalls o en les crítiques, i estaria bé que tot i analitzant la nostra realitat amb precisió i anàlisi,  en traguéssim una bona lectura, tot vigilant de no equivocar-nos, que Mercuri continua retrògrad i entre aquest planeta, la Lluna i Neptú, ens volen una mica capficats. O extraviats.

Fem que el camí emprés per equivocació ens faci adonar d’on estem i de tot el que tenim.

Estat de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad