Close

DIJOUS, 17 DE FEBRER DE 2022

Si ens hi fixem una mica, avui els astres dibuixaran en la pizarra estel·lar un arc per disparar fletxes, gairebé com si allí a dalt, a la volta del cel, hi posessin un senyal que ens indiqués en quina direcció hem d’anar.

I així, tot perfilant els astres que hi estan implicats, ens adonarem que la Lluna d’avui, des del signe de la Verge, establirà els seus lligams més lluminosos amb Urà a Taure i  amb Júpiter a Peixos, al mateix temps que Urà unirà les seves llums amb Venus i Mart a Capricorn i tot això ho faran de manera especialment harmònica i positiva, i ens aportarà una important sensació de tranquil·litat.

I a la que arribi la tarda i la Lluna avanci pel camí zodiacal, el triangle inacabat es tancarà i ens adonarem de que a partir d’aquest moment tot es tornarà molt més productiu i estarem més eficients que de costum, perquè les nostres idees es materialitzaran i les veurem brillar tan entrellaçades com els millors triangles del cel.

Posició de la Lluna: a Verge

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad