Close

DIJOUS, 17 DE DESEMBRE DE 2020

Avui mateix, exactament a les 6 hores i 4 minuts, el planeta Saturn arribarà al signe d’Aquari, a on feia aproximadament uns 30 anys que no hi arribava i s’estarà en aquest signe fins a primers de març del 2023. Temps tindrem, doncs, per experimentar tot el que aquest important trànsit representa, però de moment, estaria bé que intentéssim captar tota la subtilitat que es pot desprendre de la nova ubicació del planeta dels anells.

Però, com per ajudar-lo en la seva nova estada zodiacal, avui la Lluna, que en el fons és com una mare, assistirà a aquest moment còsmic important tot oferint-li el seu suport, o un punt a on recolzar-se, i empararà a Saturn en la seva entrada al signe d’Aquari.

Saturn és sempre com un filtre poderós, que vol destil·lar el millor de cada signe i, per tant, aquesta vegada també ho farà, tot revisant els valors del signe i traient-los en col·lació i així, el resultat final, serà molt més depurat i la millora es farà molt evident. Caldrà recordar, però, que Saturn, a l’igual que ho feia a Capricorn, ara també estarà en el seu domicili, a on es desenvoluparà amb força i seguretat. Estiguem atents i atentes davant d’aquestes noves expectatives.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad