Close

DIJOUS, 17 D’AGOST DE 2023

Avui el cel inaugurarà una important conjunció, que fa molts anys que no es produeix i que serà la de Júpiter i Urà en el signe de Taure.

Per trobar aquesta mateixa unió planetària ens hem de remuntar a la primavera de 1941 en que aquests dos planetes van unir les seves forces en aquest signe de primavera, exactament el 22 de març i van mantenir aquesta unió per tres mesos.

Ara tindrem conjunció per estona i si a la primera embranzida, Júpiter i Urà estaran junts, des d’avui, 17 d’agost, fins el proper 26 de setembre, a la segona empenta, ja a la primavera del 2024, la conjunció començarà el 3 de març i s’acabarà el 25 de maig, amb Júpiter a Taure, i el 4 de juny amb Júpiter ja en el signe de Bessons.

I tot i que Urà sempre busqui fer la revolució i emprendre mesures decisives, Júpiter pot buscar  l’expansió positiva i, per tant, no ens haurem d’embarcar , necessàriament, en un vaixell que no ens agradi o no ens interessi.

Però, la revolució de la terra continuarà buscant la seva expansió i el planeta es voldrà expulsar les puces, una vegada més.

Tenim temps per observar-ho i treure’n les millors conclusions.

Seran temps, també, d’expansió material en molts aspectes. Estiguem a l’aguait.

Posició de la Lluna: a Lleó. A la 1 i 14 minuts de la mitjanit entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad