Close

DIJOUS, 16 DE JULIOL DE 2020

Com si realment es tractés d’una dansa còsmica, en aquests moments Venus i Mart continuen fent i desfent al cel amb les seves giragonses i, des que va començar aquest any, han organitzat gairebé tots els aspectes o angles entre ells, tot fent quadratures, trígons i sextils, és a dir, tot organitzant angles de 90, 120 i 60 graus respectivament i fent que les relacions humanes i els éssers humans que les encapçalen també ballessin aquesta dansa còsmica de l’estira i afluixa, del ara hi estic d’acord, però ara no ho estic gens.

La qüestió, però, és que gairebé durant tot gener aquests planetes que tenen cura dels enamorats fan estar barallant-se fins l’11 de febrer, del 16 de març al 12 de maig fan formar trígons i van protagonitzar les millors relacions, i del 28 de maig al 6 de juny van tornar a fer quadratura i van propiciar les relacions més complicades.

Però, resulta que ara, des del 27 de juny i fins el 31 de juliol, faran un angle de 60 graus o sextil, que farà que ens entenguem molt més entre uns i altres, sobretot en l’aspecte mental i intel·lectual. Deixem-nos portar, doncs, per la música més harmònica i dansem nosaltres també amb aquesta música de les esferes, que ara ens serà més fàcil posar-nos d’acord, sobretot pel que fa a les relacions amoroses o de parella.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad