Close

DIJOUS, 16 DE GENER DE 2020

Aquesta carrera dels astres va com va i, tot i que cadascun té el seu ritme, de tant en tant es troben en una mateixa pista aquests corredors estel·lars i això és tot un esdeveniment, que precisament perquè no succeeix gaire sovint, resulta ben notori quan es produeix. I si fa dies que Júpiter, Saturn i Plutó, que són planetes lents, transiten per Capricorn, i això forma un cúmul -o amàs planetari- important per ell mateix, la cosa es complica una mica més –és un dir- quan el Sol i Mercuri transiten per aquest mateix signe en la seva visita anual. Doncs, de moment, ens queden cinc dies d’estada del gran astre –el Sol- per aquest signe de terra i quan aquest vespre el planeta Mercuri arribi a Aquari, tot desfent aquesta acumulació d’astres en un mateix territori, potser entendrem perquè aquests dies, amb gairebé un mes de tantes influències de Capricorn, hàgim estat tan pràctics, tan insistents, tan determinants a l’hora de decidir, tan seriosos i fins i tot tan nostàlgics. Són les coses del cel!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad