Close

DIJOUS, 16 DE FEBRER DE 2023

Avui també -al igual que ahir va ser el dia de la conjunció exacte de Venus i Neptú- serà el dia en què el Sol i Saturn faran conjunció total en el signe d’Aquari i això significarà un punt i apart en alguna de les nostres trajectòries, ja que d’alguna manera els dos astres són molt poderosos i no s’aturaran en un mateix racó de cel sense que canviï alguna cosa, que no perquè sí la seva unió pot resultar molt exigent i, per tant, poden ser molts els replantejaments que ens fem, sigui d’un tipus o d’un altre.

Però, donades les característiques d’aquesta conjunció que només succeeix un cop a l’any, estaria bé que no ens oblidéssim de fer alguna reflexió, si és que els astres no ens porten a ella indefectiblement. Sapiguem reaccionar!

Posició de la Lluna: a Sagitari. A les 6 hores en punt entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad