Close

DIJOUS, 16 D’ABRIL DE 2020

Avui la Lluna seguirà avançant pel signe d’Aquari i, al fer-ho, es toparà amb el planeta Mart, que se la mirarà, com sempre sap fer ell, amb tota la seva energia i la Lluna li tornarà la mirada i li donarà totes les respostes a les quals ell la sotmeti. I és que la Lluna tendeix a duplicar-ho tot i com que avui es trobarà amb el planeta més enèrgic de tots, restarà disposada a la resposta i fins i tot als enfrontaments.

I estant Mart en el signe d’Aquari, el més guerrer dels planetes es tenyirà amb els aires plens d’inconformisme d’aquest signe, i tindrà ganes de portar la contrària a tots els que l’envolten, inclosa la Lluna. I amb això que ella, encomanada amb les energies marcianes, s’hi voldrà tornar i el resultat serà ben viu i mogut i ens ajudarà a sortir de la ressaca en la que ahir ens havíem ficat.

Doncs, així nosaltres també estarem més disposats que de costum per a la baralla i tindrem ganes de dir la nostra i, si convé, d’anar en contra direcció.

Es curiós com, a vegades, quan s’agafen camins impensats s’arriba a les millors troballes, que la creativitat pot estar ben amagada.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad