Close

DIJOUS, 15 D’OCTUBRE DE 2020

Dins d’aquest engranatge que formen els astres en el seu caminar diari, avui són el Sol i Plutó, des de Balança i des de Capricorn, els que conformaran una quadratura exacte, i aquest pot ser el detonant d’aquesta jornada. I tot i que són el Sol i la Lluna i tots els planetes els protagonistes d’aquest mapa astral del moment, és l’exactitud de tots aquests components la que va decantar la balança en una direcció i la que fa posar en el punt de mira en uns determinats valors.

Doncs, per això mateix, avui seran el Sol i Plutó els que portaran la batuta, tot i que amb molts matisos, donada la proximitats d’uns astres amb els altres. Però, aquesta quadratura entre el Sol, que és el dador de vida, i Plutó, que és el planeta de les riqueses enterrades, serà important i ens farà adonar que quan el tren s’escapa hem de prioritzar i que, si fa falta, fins i tot haurem de canviar itineraris o valors, tot adonant-nos-en de tot allò que cal salvar per tirar endavant.

I al tractar-se d’una quadratura, això serà sinònim de lluites i això també voldrà dir que avui els poderosos se les tindran.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad