Close

DIJOUS, 15 DE JULIOL DE 2021

La Lluna d’avui, des del signe de la Verge, s’oposarà a Neptú en el signe de Peixos i ho farà des de primeres hores del matí. Així que mentre ens estem llevant ja notarem tots els influxos d’aquesta oposició que, com de costum, serà una nova lluita entre aquesta inclinació  a que ens voldran sotmetre els dos astres.

Però, la veritat és que la Lluna i Neptú, malgrat aquesta distància dels 180 graus, són astres afins que ens poden portar en una mateixa direcció, tot i que Verge és un signe d’ordre i de mirada objectiva i Peixos és un signe de confusió i de mirada subjectiva.

La qüestió, doncs, és que ens posicionarem una vegada més tot intentant establir una mica més d’organització en la nostra circumstància, ben alternada per estones d’oci, de descans i d’expansió imaginativa.

Aprofitem per donar ales a tots els nostres projectes més encoratjadors, que avui ens enlairarem i després tocarem terra. A la tarda tot serà bastant diferent.

Estat de la Lluna: a Verge. A les 16 hores i 32 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad