Close

DIJOUS, 14 DE MAIG DE 2020

En aquests moments el planeta Venus acaba de posar-se retrògrad en el territori de Bessons i estarà en aquesta posició fins al 27 de juny d’enguany, el que significa que seran molts dies els que aquest planeta romandrà mirant cap enrere. També nosaltres, per pura imitació del cel estel·lar, farem d’autèntic mirall de les influències astrals i tindrem ganes de mirar en direcció cap enrere i recordarem aquelles relacions amoroses que s’han quedat gravades a dintre nostre o tindrem ganes de fer una reflexió sobre l’amor i la comunicació. O si apareix una persona del passat, fins i tot li podrem riure les gràcies, sobretot si ens comuniquem amb ella i ho fem amb un to més íntim.

Aquesta influència ens afectarà a tots, però sobretot la notaran els nascuts sota el signe de Bessons, que ara estaran més enamoradissos i enamoradisses i li donaran voltes al fet amorós, així com també ho notaran favorablement els nascuts sota els signes d’Aquari i de Balança. Els Sagitari, en especial, també podran rendir-se als efectes d’aquest planeta tan amorós i comunicatiu i ara estaran més sensibles als seus efectes.

I en general, amb Venus retrògrad a Bessons, tots plegats voldrem dir el que pensem i tindrem ganes de fer-ho en relació a l’expressió dels nostres millors sentiments, siguin amorosos o ens guiïn els llaços de l’amistat. I com que Venus sempre cuida les formes i busca la bellesa, continuarem comunicant-nos amb elegància i fins i tot amb un to més poètic.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad