Close

DIJOUS, 13 D’ABRIL DE 2023

Avui la Lluna seguirà avançant pel signe de Capricorn, ben disposada a seguir fent-nos profunditzar del tot, com sempre que la Lluna circula per aquest signe d’inicis d’hivern. Però, per aquesta vegada i, a mesura que avanci el dia, la Lluna tornarà a ajuntar-se amb Plutó en el signe d’Aquari i, cap al fil de la mitjanit, arribarà a la fusió amb aquest petit planeta.

No ens estranyi, doncs, si notem com el dia va agafant intensitat i, a la que avancin les hores, ens acabi resultant molt fàcil viure tota la força i atracció que tindrà aquest moment tan inspirador.

I és que Plutó  no vol perdre’s res d’important i la Lluna no deixarà de mirar-ho tot amb els ulls més observadors, els de l’interior, aquells que saben recordar i saben guardar-s’ho tot.

Ara podrem tenir les converses més apassionants, les de més fondària i això, necessàriament, tindrà els seus bons resultats.

Posició de la Lluna: a Capricorn. A les 22 hores i 42 minuts entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad