Close

DIJOUS, 12 DE NOVEMBRE DE 2020

Avui la Lluna i Venus s’ajuntaran en el signe de Balança i aquest serà un dia molt propici per sentir-nos especialment sociables i amistosos i tindrem ganes de compartir, des d’una bona conversa a una discussió plena de dialèctica, que amb tanta influència del signe de Balança ens sentirem plens d’arguments i tindrem ganes de discutir o de fer-la petar, encara que sigui ben amablement.

Però, Balança és també un signe de bon gust i de pensament artístic, i sota el seu influx més poderós ens sentirem més desitjosos i desitjoses de buscar la bellesa i de sentir-la ben a dintre nostre.

Aprofitem, doncs, aquesta conjuntura i establim els millors contactes, o estiguem creatius, o arribem a les conclusions més encertades, que avui ens resultarà més fàcil fer-ho d’aquesta manera.

Fins i tot podem aprofitar per posar-nos guapos i guapes, que avui ho aconseguirem sense gaire esforç, que un somriure als llavis i un pensament amorós poden transformar-ho tot i així ens sentirem il·luminats amb més força, i si estem sota la llum d’aquests focus, brillarem amb llum pròpia.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad