Close

DIJOUS, 12 DE MARÇ DE 2020

Avui el cel tornarà a estar ben quadrat, tot conformant un altre triangle de vibracions no gaire harmonioses, que ens faran obcecar i que ens donaran ganes de tornar a clavar la banya fins al final, allà on creguem que faci falta que diguem la nostra amb tota vehemència. I com que la Lluna estarà ja a Escorpió, tot oposada a la conjunció de Venus i Urà a Taure i al mateix temps aquests dos astres faran quadratura amb Saturn a Capricorn, tot això conformarà un cercle viciós –encara que es tracti d’un triangle- del que serà difícil sortir-se’n.

Però tots els laberints tenen sortida i aquest també la tindrà i així estaria bé que ens relaxéssim una mica i no visualitzéssim res que sigui negatiu, perquè això no porta enlloc i els problemes acostumen a tenir solucions.

Però això també servirà per veure-hi més clar, perquè ara podrem descartar tot allò que no olori bé i tirar endavant una vegada més. Som-hi!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad