Close

DIJOUS, 11 DE GENER DE 2024

La Lluna nova d’aquest mes de gener arribarà avui gairebé amb puntualitat britànica i és que exactament a les 13 hores, moment que correspon a aquest gràfic del cel, el Sol i la Lluna s’ajuntaran del tot en el sostre del cel i es faran un petó còsmic, d’aquells que tot ho aturen.

I, així, per poc que ens hi fixem, experimentarem aquest silenci gairebé estel·lar que avui es produirà en el cel d’aquest migdia i fàcilment ens adonarem que, de tant en tant, cal fer creu i ratlla amb algunes situacions, o senzillament fer una pausa, donar-nos un dia de descans per desrprés tornar a començar de nou.un parell de dies.

De totes maneres, la unió tan intensa del Sol i de la Lluna en el signe de Capricorn ens ajudarà a organitzar-nos millor i a fer-ho amb més consciencia, ja que si ho analitzem a fons veurem fàcilment que organitzar prové d’òrgan i un òrgan és el que compleix una funció necessària.

Pensem, doncs, quines són les nostres necessitats i quins són els òrgans que voldrem posar en funcionament.

Posició de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad