Close

DIJOUS, 10 DE NOVEMBRE DE 2022

Avui el Sol i Saturn, des d’Escorpió i des d’Aquari respectivament, arribaran a la seva quadratura exacte i, per tant, ens podríem arribar a obcecar d’alguna manera.

Però, com que avui la Lluna estarà en el signe de Bessons, ben a la vora de Mart en aquest mateix signe, valdrà més que li intentem trobar una sortida a les nostres preocupacions, tot verbalitzant les nostres angoixes, les nostres penes o les nostres passions més aferrissades.

I si ho fem així i ens desfoguem, potser no ens resultarà tan sufocant el pes de Saturn, amb totes les seves idees més restrictives, sobre l’alta emocionalitat que ens atorgarà el fet que el Sol estigui en el signe d’Escorpió.

I tot i que avui el dia serà d’anar amb el fre de mà posat, intentem relaxar-nos per tal que no ens surtin guspires, que ja se sap frenar i accelerar al mateix temps és una mala pràctica i en podem sortir mal parats.

Paciència, que demà ja començarem a entrar en una nova distensió.

Posició de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad