Close

DIJOUS, 10 DE DESEMBRE DE 2020

Mentrestant avui el Sol i Neptú arribin a la seva quadratura exacte, la Lluna organitzarà una nova moguda entre ella mateixa, situada en el signe de Balança, els planetes que circulen per Capricorn i per Mart en el signe d’Àries i, així, ens trobarem entre dues lluites, les de deixar-nos anar i vagar pel món sideral, per dir-ho d’alguna manera (quadratura Sol-Neptú) o barallar-nos ben obertament entre aquells i aquelles que ens envolten, entre altres coses perquè tant Balança com Capricorn o com Àries són signes cardinals, que són els que volen manar.

Però és ben possible que ens sentim estirats per un i altra cantó i no sapiguem cap a on dirigir-nos, que per un cantó tindrem ganes de marxa i per l’altra voldrem oblidar-nos de la realitat circumdant. Doncs, oblidem-nos de tot allò que no ens agrada, fins i tot d’allò que ens revolta, malgrat lluitem per sortir vencedors d’aquelles circumstàncies que ens volen continuar pressionant.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad