Close

DIJOUS, 10 D’AGOST DE 2023

Avui la Lluna, tot transitant pel signe de Bessons, organitzarà una sèrie de quadratures amb alguns planetes, ja que Saturn a Peixos, per un cantó, i Mercuri i Mart a Verge, per l’altra cantó, organitzaran gairebé un angle recte en el sostre del cel i, d’aquesta, nosaltres també ens sentirem molt rectes o potser podríem dir que molt quadrats.

Però, tenint en compte que tots aquests planetes estaran transitant per signes mutables o de comprensió, la cosa no serà tan greu i en podrem sortir ben parats, ben parades. Tot i que potser els dubtes s’instal·laran a dintre nostre i ens voldran donar mal de caps o ens voldran fer ballar, encara que no sigui amb un pas gaire harmònic.

Agafem-nos-ho bé i donem temps al temps i anem pas a pas, que potser ens arriben comprensions molt autèntiques. Vinga!

Posició de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad