Close

DIJOUS, 1 DE SETEMBRE DE 2022

El fet que en aquests moments Mart a Bessons i Júpiter a Àries estiguin protagonitzant al cel un sextil, o angle de 60 graus, que ara es manifesta amb total exactitud és una bona notícia, ja que tant Mart com Júpiter són planetes d’acció i, en conseqüència, estarem més actius i tindrem ganes de prendre decisions positives.

I malgrat Mart, pel fet d’estar a Bessons, ens faci anar amunt i avall i ens ompli de ganes de trepitjar tots els camins, gràcies al seu enllaç amb Júpiter a Àries, també voldrem establir prioritats i triar els camins més convenients.

Procurem, doncs, no dispersar-nos gaire i concentrar-nos en direcció a les millors opcions, les que ens facin avançar de veritat.

Aquest aspecte es manifestarà fins el proper 10 de setembre.

Posició de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad