Close

DIJOUS, 1 DE JULIOL DE 2021

La quadratura del Sol a Cranc i la Lluna a Àries es farà evident i de la mateixa manera en què avui les dues lluminàries del cel estaran contrariades, és possible que nosaltres també ho estiguem, ja que aquestes dues influències són difícils d’assimilar, entre altres coses perquè a Cranc tot es viu des de la sensibilitat i a Àries les coses corren pressa i es veu la necessitat d’establir unes prioritats.

I així, nosaltres també ens podrem encomanar d’aquest sentiment del cel que es materialitzarà en les petites o grans disputes que puguem tenir o en un mal al cor que pot fer arronsar-nos, malgrat tinguem el valor per tirar endavant.

Pensem, però, que aquest quart minvant de la Lluna, com tants moviments del cel, serà transitori i seguirem avançant una vegada més.

Estat de la Lluna; a Peixos. A les 3 hores i 21 minuts de la matinada entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIJOUS, 1 DE JULIOL DE 2021

  1. Bon dia Gemma!

    Tinc un dubte, en els diagràmes, quina diferència hi ha entre les línies vermelles i les blaves?

    Gràcies! Salutacions, Meritxell

    1. Hola Meritxell. Molt fàcil, les línies vermells o discontinues són de tensió o inharmòniques i les línies blaves o continues són de distensió o harmonia. Tu mateixa ho podràs analitzar. I gràcies per la pregunta. Salutacions

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad